Webmaster Jeppe Schrder sgemaskineoptimering

Webmaster Priser

Hjemmeside, søgemaskineoptimering, webdesign, vedligeholdelse og opdatering!

Prisen for en hjemmeside varierer meget, men den starter ved ca. 7000kr for en helt simpel side og ender som regel ikke på over 21000kr
Det afhænger fuldstændig af hvad siden skal kunne, så den endelige pris kan du først få, når jeg ved hvad det er du forventer af din webside/hjemmeside.

Prisen på søgemaskineoptimering af en eksisterende side afhænger ligeledes af sidens opbygning samt naturligvis hvor svære søgeordene er så også her kan jeg først give en pris når jeg kender dine behov, jeg kan dog sige at jeg ikke tager opgaver på mindre end 6000 kr.

Prisen for en Søgemaskineoptimerings rapport er 8000 kr her får du en meget grundig gennemgang af dit website hvor jeg ser på om siden er lavet på en hensigtsmæssig måde i forhold til søgemaskinernes måde at læse sider på, sammen med en handlingsplan for hvad der skal gøres for at gøre den bedre.

Brugervenligt Webdesign og søgemaskineoptimering er de to vigtigste grunde til at vælge mig som din webmaster.
læs mere om: søgemaskineoptimering (seo)

Webmaster Jeppe Schrøder


Webmaster Jeppe Schrøder - tilbyder webdesign med høj søgbarhed og synlighed på diverse søgemaskiner gennem søgemaskineoptimering samt vedligeholdelse af hjemmesider

søgemaskineoptimering til alle søgemaskiner

Kompetencer
søgemaskineoptimering
søgeordsoptimering
Adwords
webdesign
online markedsføring

Ordforklaring
seo
søgeoptimering
søgemaskine optimering
søgemaskineekspert
hjemmeside
webside

Relaterede søgeord
synlighed
synlig