Webmaster Jeppe Schrder sgemaskineoptimering

Søgeoptimering

søgeoptimering er et andet ord for søgemaskineoptimering

Jeg er ikke helt klar over hvorfor flere søgemaskineoptimerings firmaer markedsfører sig på ordet søgeoptimering. Det er helt forståeligt at man bruger det engelske udtryk SEO (Search Engine Optimization) men når vi nu har et glimrende dansk ord som  søgemaskineoptimering så syntes jeg vi burde bruge det.
Det er selvfølgelig muligt at der er andre grunde til at bruge ordet søgeoptimering.
 

Gode grunde til at bruge ordet søgeoptimering

1. gode grund
Det er betydeligt lettere at få en god placering på ordet søgeoptimering end på ordet søgemaskineoptimering, grunden er dels at de seriøse søgemaskineoptimerings eksperter går efter det rigtige ord, og dels at der er 440000sider med ordet søgemaskineoptimering men kun 64400 sider med ordet søgeoptimering.

2. gode grund
Der kan være potentielle kunder der leder efter søgemaskineoptimering, men som ikke ved hvad det kaldes, de kunne finde på at søge efter søgeoptimering.

3. gode grund
Det kan være med til at overbevise potentielle kunder om at man har styr på SEO hvis man kan overbevise dem om at det er en bedrift at blive fundet på søgeoptimering. 

Søgeoptimering eller søgemaskine optimering

Der er også dem der søger på  "søgemaskine optimering" det er nemt at forstå at der kan være en del potentielle kunder der kan tro at søgemaskineoptimering er i to ord. Jeg kan bare ikke se hvor søgeoptimering kommer ind.

Webmaster Jeppe Schrøder

søgemaskineoptimering til alle søgemaskiner

Kompetencer
søgemaskineoptimering
søgeordsoptimering
Adwords
webdesign
online markedsføring

Ordforklaring
seo
søgeoptimering
søgemaskine optimering
søgemaskineekspert
hjemmeside
webside

Relaterede søgeord
synlighed
synlig