Webmaster Jeppe Schrder sgemaskineoptimering

Søgemaskineekspert

Vælg en søgemaskineekspert der skaber resultater gennem søgemaskineoptimering

En søgemaskineekspert er en person der ved utroligt meget om søgemaskineoptimering, man kunne tro at en søgemaskineekspert var en der var ekspert i at lave søgemaskiner, men det er ikke tilfældet (selvom jeg ikke vil afvise at der kan være enkelte søgemaskineeksperter der kan lave en søgemaskine).

Hos mig får du en søgemaskineekspert der arbejder fuldtid med søgemaskineoptimering, og du kan være sikker på at jeger fuldstændig ærlig omkring hvad jeg kan eller ikke kan gøre for din webside og hvad det vil koste.
 

Hvorfor skal man have en søgemaskineekspert?

Når du har en bil skal du også have et autoværksted som vedligeholder den og sørger for at du kan bruge den til det du købte den for, nemlig at køre!!!
Når du eller dit firma har en webside så skal du have en søgemaskineekspert tilknyttet så websiden kan blive fundet i søgemaskinerne og dermed blive læst af alle dem du i sin tid lavede siden for. Der er jo ingen grund til at have en webside som ingen ser/kan finde, det giver jo heller ikke mening at have en bil om kun må stå i garagen vel? søgemaskineekspert. 

søgemaskineekspert eller søgemaskineoptimeringsekspert

Jeg syntes egentlig ikke ordet søgemaskineekspert er særligt dækkende, egentligt burde jeg kalde mig søgemaskineoptimeringsekspert, men det er bare ikke et ord som andre bruger så vi må nøjes med søgemaskineekspert på mit visitkort som jeg fik lavet 1000 af kalder jeg mig SEO Ekspert men det er der slet ingen der søger påsøgemaskineekspert eller SEO Ekspert.

Webmaster Jeppe Schrøder

søgemaskineoptimering til alle søgemaskiner

Kompetencer
søgemaskineoptimering
søgeordsoptimering
Adwords
webdesign
online markedsføring

Ordforklaring
seo
søgeoptimering
søgemaskine optimering
søgemaskineekspert
hjemmeside
webside

Relaterede søgeord
synlighed
synlig