Webmaster Jeppe Schrder sgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Få hjælp af en fuldtids seo ekspert med styr på søgemaskineoptimering og online markedsføring!

Hos mig er søgemaskineoptimering en integreret del af alle de websider/hjemmesider jeg laver eller administrere, det er for langt de fleste siders vedkommende meget vigtigt at blive fundet via søgemaskinerne så jeg sørger altid for at søgemaskineoptimering får den plads den fortjener og bliver en ligeværdig del af både webdesign og tekst på hjemmesiden.

søgemaskineoptimering med en søgemaskineekspert

Mit primære arbejdsområde er organisk søgemaskineoptimering, det er det jeg lever af og det er det der er grunden til at mine kunder vælger mig, det betyder naturligvis ikke at jeg ikke bruger adwords, adsense og andre former for online markedsføring, men det betyder at jeg som regel siger nej til opgaver der ikke på sigt skal være primært organiske. Jeg arbejder 70% af tiden i København hvor jeg også har base, og resten af tiden i Odense og Århus.

søgemaskineoptimering og landing pages

Denne side er en landing page, den er optimeret til ordet søgemaskineoptimering og det er målet at folk der leder efter en webmaster der ved noget om søgemaskineoptimering nemt skal kunne finde denne side via søgemaskinerne når de søger på "søgemaskineoptimering", til dig der har fundet denne side kan jeg så bare sige at hvis det du søger er en webmaster der er søgemaskineoptimerings ekspert, så har du fundet den helt rigtige side ;-)

Søgemaskineoptimering (SEO) er mange ting

Søgemaskineoptimering er en fællesbetegnelse for alle de teknikker man bruger for at få en webside til at rangere højt i søgeresultaterne på de forskellige søgemaskiner (primært Google men det virker på dem alle sammen) på netop de søgeord og søgefraser som generere den bedste trafik til ens side.

En af de vigtigste dele af god søgemaskineoptimering er søgeordsoptimering der er jo ingen grund til at bruge tid og penge på at optimere en side til søgeord der ikke giver de rigtige besøgende.

Adwords er også tit en vigtig del af god søgemaskineoptimering, dels fordi man gennem adwords får en meget præcis viden omkring de valgt søgeord men også fordi det ofte er en god forretning at have en adwords konto kørende sideløbende med den organiske søgemaskineoptimering, hvis det gøres rigtigt vil den organiske søgemaskineoptimering også gøre klik prisen på dine adwords betydeligt mere overkommelig.

Kært barn har jo som bekendt mange navne hvilket nok er en af grundende til at vi i Danmark bruger mange forskellige betegnelser for søgemaskineoptimering.

SEO som står for Search Engine Optimization er den engelske betegnelse for søgemaskineoptimering, denne betegnelse bruges mest af os der arbejder med det når vi skriver til hinanden.

Søgemaskine optimering har en vis berettigelse da der er flere kunder der ikke ved at det skrives i et ord. Søgeoptimering er nok mere et selvopfundet ord der oftest bruges af firmaer der ikke kan gøre sig gældende på ordet søgemaskineoptimering og den slags afarter af optimerings ord er der en del af, de er dog som regel så ligegyldige at jeg ikke vil tage dem med her.

Hvis du er interesseret i at få et tilbud på søgemaskineoptimering af din hjemmeside, så skriv eller ring til mig (gerne med en kort beskrivelse af dine ønsker).
Skriv til:  j@jeppeschroeder.dk eller ring på tlf: 40 52 15 79

Jeppe Schrøder

søgemaskineoptimering til alle søgemaskiner

Kompetencer
søgemaskineoptimering
søgeordsoptimering
Adwords
webdesign
online markedsføring

Ordforklaring
seo
søgeoptimering
søgemaskine optimering
søgemaskineekspert
hjemmeside
webside

Relaterede søgeord
synlighed
synlig