Webmaster Jeppe Schrder sgemaskineoptimering

SEO

SEO står for Search Engine Optimization

SEO (på dansk søgemaskineoptimering) går i al sin enkelhed ud på at få en hjemmeside så godt placeret som muligt i søgemaskinernes resultater når der bliver søgt på de søgeord som man gerne vil findes på.
Der er mange meninger om hvad der er god eller dårlig SEO, men det er helt sikkert at jo højere oppe du er på feks. Googles resultat liste jo bedre, derfor måler jeg som regel mine præstationer ud fra de placeringer jeg skaffer mine kunder på søgemaskinen over dem alle GOOGLE.

seo og landing pages

Denne side er en landing page, den er optimeret til ordet seo og det er målet at folk der leder efter en webmaster der ved noget om seo (søgemaskineoptimering) nemt skal kunne finde mig via denne side når de søger på SEO, til dig der har fundet mig via denne side vil jeg så bare sige at det ikke er falsk reklame, jeg er SEO ekspert og tror på at det er meget få ting der er umuligt.

Jeg laver al slags Search Engine Optimization både med den ene og den anden hat på (til tider har jeg slet ikke hat på når jeg laver SEO men sig det ikke til nogen).
Jeg mener at så længe at kunden er klar over at der kan være en risiko forbundet med at bøje reglerne, og hvad den risiko er, ja så er jeg med på det meste.


Hvis du er interesseret i at få et tilbud på en hjemmeside, så skriv eller ring til mig (gerne med en kort beskrivelse af dine ønsker). Skriv til:  j@jeppeschroeder.dk eller ring på tlf: 40 52 15 79

Webmaster Jeppe Schrøder

søgemaskineoptimering til alle søgemaskiner

Kompetencer
søgemaskineoptimering
søgeordsoptimering
Adwords
webdesign
online markedsføring

Ordforklaring
seo
søgeoptimering
søgemaskine optimering
søgemaskineekspert
hjemmeside
webside

Relaterede søgeord
synlighed
synlig